Μεγάλη προσφορά στα extension βλεφαρίδων από το κομμωτήριο Manos Hair και τις σχολές X’elena!

Extension βλεφαρίδων για ένα έντονο βλέμμα με πλούσιες, μακριές και καμπυλωτές βλεφαρίδες

Τα  extensions βλεφαρίδων αποτελούν την νέα, βελτιωμένη και αποτελεσματική μέθοδο επιμήκυνσης και πύκνωσης των φυσικών βλεφαρίδων μέσω της επεξεργασίας μεμονωμένων βλεφαρίδων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

Παίρνει - 30 δευτερόλεπτα, δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Dayanna Aguilar

'Υπέροχο αποτέλεσμα , πλέον έχω το βλέμμα που πάντα ονειρευόμουν !

Dayanna Aguilar

Extension Βλεφαρίδων στο κομμωτήριο...

Τι είναι όμως τα extensions βλεφαρίδων και πόσο ασφαλής είναι η τοποθέτηση τους για τα μάτια μας;

Η ανάγκη της γυναίκας για ένα έντονο βλέμμα με πλούσιες, μακριές και καμπυλωτές βλεφαρίδες δεν σταμάτησε ποτε να υφίσταται απο την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.

Τα  extensions βλεφαρίδων αποτελούν την νέα, βελτιωμένη και αποτελεσματική μέθοδο επιμήκυνσης και πύκνωσης των φυσικών βλεφαρίδων μέσω της επεξεργασίας μεμονωμένων βλεφαρίδων.Στην πρώτη τεχνική την λεγόμενη τεχνική επιμήκυνσης τρίχα-τρίχα , ο τεχνίτης/τρια θα πρέπει να καλύψει την κάθε φυσική βλεφαρίδα με μια τεχνητή βλεφαρίδα. Για την πραγματοποίηση της τοποθέτησης χρησιμοποιούνται ειδικές επαγγελματικές  κόλλες  που έχουν ως βαση την κυανοακρυλική ένωση και στεγνώνουν αμέσως μετά την τοποθέτηση των τεχνητών βλεφαρίδων .

Στην τεχνική όγκου μπορούμε να κολλήσουμε απο 2 και πάνω τεχνητές τρίχες πάνω σε μια φυσική ! Το βάρος αυτών των τεχνητών βλεφαρίδων είναι αισθητά μικρότερο( ξεκινάει απο 0,05 mm) απο αυτές που χρησιμοποιούμε στην τεχνική τρίχα τρίχα με αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Όσο μεγαλύτερος αριθμός τεχνητών βλεφαρίδων τοποθετηθεί  πάνω σε μια τεχνητή ( και πάντα με βάση κάποιους κανόνες ) τόσο πιο πυκνό και εντυπωσιακό είναι το τελικό αποτέλεσμα και τόση περισσότερη ένταση προσδίδει στο βλέμμα!

Η διαδικασία τοποθέτησης όταν πραγματοποιείται απο καταρτισμένο ειδικό είναι ανώδυνη και δεν βλάπτει ούτε στο ελάχιστο τις φυσικές βλεφαρίδες .Οι τεχνητές βλεφαρίδες παραμένουν πάνω στις φυσικές έως ότου αυτές να πέσουν και ν’αρχίσουν να αναπτύσσονται και πάλι . Η επιμήκυνση ή η πύκνωση των βλεφαρίδων διαρκεί εως και ένα μήνα ανάλογως πάντα με τον ρυθμό που μεγαλώνουν οι βλεφαρίδες τις εκάστοτε πελάτισσας. Για να διατηρηθεί ένα άψογο αποτέλεσμα προτείνουμε στην πελάτισσα να τις συμπληρώνει κάθε 3 με 4 εβδομάδες περίπου.

Τα οφέλη στα extensions βλεφαρίδων

 • Δίνει 100% φυσικό αποτέλεσμα

  Κάθε τρίχα τοποθετείται ξεχωριστά για να επιτευχθεί ενα 100% φυσικό αποτέλεσμα.

 • Γρήγορη εφαρμογή

  Θα έχετε τέλειες βλεφαρίδες μέσα σε 2 ώρες.

 • Απολύτως ασφαλές

  Η μέθοδος δεν βλάπτει ούτε στο ελάχιστο τις φυσικές βλεφαρίδες αλλά ούτε και τα μάτια.

 • Δεν πονάει

  Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη.

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια !

Ευαγγελία Καψιμάλη
Ευαγγελία Καψιμάλη

Τα extensions βλεφαρίδων μου έδωσαν την ένταση που ήθελα πάντα στο βλέμμα μου!

Μαρία Αμανατίδη
Μαρία Αμανατίδη

Συχνές Ερωτήσεις...

 • q-iconΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ EXTENSIONS ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ;

  Θα πρέπει να ντεμακιγιάρεστε με oil free προϊόντα στα μάτια σε περίπτωση που τα βάφετε, ώστε να μην υπάρχει περιττή λιπαρότητα στις βλεφαρίδες καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια των τεχνητών.

  Μπορούμε να πλύνουμε το πρόσωπο μας κανονικά αλλά προσέχουμε οι κινήσεις μας πάνω στις βλεφαρίδες να είναι μαλακές και όχι βίαιες. Επίσης ,  θα πρέπει να χτενίζουμε τις βλεφαρίδες καθημερινά με το ειδικό βουρτσάκι ώστε να καθαρίζονται από την σκόνη και να μην μπλέκονται μεταξύ τους.

 • q-iconΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΟΥ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ;

  Η διαδικασία τοποθέτησης όταν πραγματοποιείται από καταρτισμένο ειδικό με τα σωστά επαγγελματικά υλικά  είναι ανώδυνη και δεν βλάπτει ούτε στο ελάχιστο τις φυσικές βλεφαρίδες αλλά ούτε και τα μάτια.

 • q-iconΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ;

  Η σωστή και ολοκληρωμένη τοποθέτηση διαρκεί 2 ώρες. Η χρονική διάρκεια των δυο ωρών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει σωστά η τοποθέτηση των τεχνητών βλεφαρίδων ,ώστε να αποκτήσουμε ένα απόλυτα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα .

 • q-iconΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ;

  Οι τεχνητές βλεφαρίδες παραμένουν πάνω στις φυσικές έως ότου αυτές να πέσουν και ν’αρχίσουν να αναπτύσσονται και πάλι . Η επιμήκυνση ή η πύκνωση των βλεφαρίδων διαρκεί εως και ένα μήνα ανάλογως πάντα με τον ρυθμό που μεγαλώνουν οι βλεφαρίδες τις εκάστοτε πελάτισσας. Για να διατηρηθεί ένα άψογο αποτέλεσμα κλείνουμε ένα ραντεβόυ για συντήρηση κάθε 3 με 4 εβδομάδες περίπου.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

Παίρνει - 30 δευτερόλεπτα, δεν έχετε τίποτα να χάσετε.