ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΙΣΙΩΜΑ
ΑΠΟ 150-250€!

Θεραπεία κερατίνης (χωρίς φορμαλδεΰδη)! Καλέστε μας
στο 210 2724028 και κλείστε το ραντεβού σας για όμορφα
και υγιή μαλλιά.

Κλείσε Ραντεβού!
50% Ολοκλήρωση

Βάλε το email σου για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα

Kerrin Vega Μόνιμη Ισιωτική θεραπεία Μαλλιών

Τι ειναι η kerrin Vega?

Μια φιλική προς το περιβάλλον, υψηλής αποτελεσματικότητας ισιωτική θεραπεία που ισιώνει τα μαλλιά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες και τα αφήνει:

  • Φυσικά
  • Ίσια
  • Δυνατά
  • Μαλακά
  • Εύκολα διαχειρίσιμα 

Eίτε μόνιμα (ανανέωση όταν οι ρίζες μεγαλώνουν) είτε ήμι-μόνιμα (Μέχρι 4 μήνες).

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

  • 20 Χρόνια Εμπειρίας

  • Αγάπη Για Την Κομμωτική

  • 3500+

    Ευτυχισμένοι πελάτες

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η πιο σύγχρονη τεχνολογία μας μαλακώνει τα μαλλιά με μακρόχρονιο αποτέλεσμα χωρίς την επιβλαβή επίδραση ισχυρών προϊόντων όπως αλκαλικά συστατικά, φορμαλδεΰδη ή άλλη αλδεΰδη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε θραύση και βλάβη των μαλλιών.

Με την φιλική προς το περιβάλλον ισιωτική θεραπεία που μαλακώνει τα μαλλιά, οι επαγγελματίες κομμωτές μπορούν να έχουν στα χέρια τους μία ισχυρή θεραπεία χωρίς να απελευθερώσουν χημικά αέρια στον χώρο.

Η επαναστατική μας τεχνολογία χωρίς τοξικά συστατικά,περιέχει ένα μοναδικό μίγμα αμινοξέων που δημιουργείται αποκλειστικά από την Kerrin, αντιδρώντας απευθείας με δισουλφιδικούς δεσμούς, μεταμορφώνοντάς τους σε εντελώς ίσιαμαλακή,εύκολα διαχειρίσιμη και ισχυρότερη τρίχα.

Το Kerrin Vega είναι ασφαλές να παραμείνει στα μαλλιά χωρίς χρονικό περιορισμό.

Κλείσε Ραντεβού!
50% Ολοκλήρωση

Βάλε το email σου στο πεδίο και κάνε το πρώτο βήμα

ΓΙΑ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ


Στην αρχη ημουν επιφυλακτική οπως ολες ... Ειχα πολυ μαλλί ατίθασο ,φριζαριςμενο και μπούκλωτο με άπειρη Ψαλιδα και ουρές ! Παιδια δεν υπαρχει !! Αρχικά θελω να ευχαριστήσω τον κ.Μανο τον κ.Γιαννη και τους συνεργάτες για την περιποίηση!επανορθωσαν ολοκληρωτικά το μαλλί μου με θεραπεία κερατινης , και με λιγο κουρέματακι το μαλλί άλλαξε ! Φεύγοντας απο εκει ηταν μαλακό , στιλπνό , λαμπερό κ λείο! Το θεμα ειναι ομως οτι μετα το πρώτο λούσιμο το μαλλί μου ειναι οπως βγηκα απτο κομμωτήριο !!! Ειλικρινά ευχαριστω !


Σωτηρία Φλώρου Σωτηρία Φλώρου


Σήμερα έκανα τη θεραπεία κερατινης κ τα μαλλιά μου έγιναν επιτέλους λεία , ίσια και απαλά ! Τέλεια η θεραπεία κ εξίσου μοναδικό το κουρεμα ! Το πιο εκπληκτικό ομως ειναι το πόσο φιλικό ειναι το περιβάλλον κ άριστη η εξυπηρέτηση ! ΜΠΡΑΒΟ !!!


Τασιούλα Ρήγα Τασιούλα Ρήγα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ... ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ

Κλείσε Ραντεβού!
50% Ολοκλήρωση

Βάλε το email σου για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα